به گزارش ایلنا به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «هادی بهداد» هدف اصلی برگزاری جشنواره امتنان را شناسایی نخبگان عرصه کار و تولید، کارگران و گروههای کار نخبه و واحدهای نمونه بر اساس ماده ۱۹۵ قانون کار عنوان کرد و افزود: این جشنواره هرساله در سه مرحله مقدماتی، استانی و ملی و در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۰ هزار و ۵۰۰ نفر در این دوره از جشنواره ثبتنام کردند، گفت: امسال با اجرای برنامه تحولی، اتخاذ تدابیر جدید و استقبال چشمگیر شرکتکنندگان، تعداد آنها به ۴۰ هزار و ۶۱۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۳۲ هزار نفر، معادل ۸۳ درصد مرد و حدود ۷ هزار نفر، یعنی حدود ۱۷ درصد زن هستند.
مدیرکل امور اجتماعی، ایجاد عدالت در اطلاعرسانی را یکی از اقدامات مهم معاونت فرهنگی و اجتماعی در سند تحول جشنواره امتنان عنوان کرد و گفت: به همین سبب علاوه بر شیوههای مرسوم اطلاعرسانی با همکاری مناسب سازمان تأمین اجتماعی مستقیماً از طریق پیامک به همه کارگران کشور برای شرکت در جشنواره اطلاعرسانی صورت گرفت.
بهداد با اشاره به پایان داوری مرحله استانی اضافه کرد: برای داوری آثار در هر استان، کارگروههای تخصصی مختلف در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات تشکیل شد تا آثار با دقت و نگاه کارشناسی مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بهرهمندی از مجموعههای علمی، دانشگاهی، انقلابی و کارگری کمیتههای داوری در استانها برای انتخاب آثار ارسالی، گفت: آثار منتخب استانی تا ۱۵ دیماه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در هفته آتی کمیته داوری ملی با حضور اساتید دانشگاهی صاحبنظر و کارشناسان مجرب وزارتخانه مرتبط همچون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی و گروههای جهادی و انقلابی بهویژه سازمان بسیج کارگری تشکیل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اولین جلسه این کارگروه ملی روز سهشنبه هفته آتی خواهد بود، افزود: با تشکیل این کارگروه در هفته آینده رسماً فرآیند داوری در مرحله ملی آغاز خواهد شد.
بهداد در خاتمه خاطرنشان کرد: با نهاییشدن داوریها، در هفته کارگر از نفرات برگزیده با حضور ریاست محترم جمهور تقدیر بهعمل خواهد آمد.
انتهای پیام/