به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست «اهمیت واکاوی و بررسی تطبیقی وضعیت فرهنگی، اجتماعی کارگران پیش و پس از انقلاب اسلامی» با حضور مسعود مقواساز (رئیس کمیته بسیج ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی) و محمد چکشیان (معاون اجتماعی و فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست سردار مقواساز به تبیین و معرفی برنامههای ایام بزرگداشت دهه فجر و جشنهای آن پرداخت.
محمد چکشیان در ادامه این نشست ضمن تبریک فرارسیدن دهه فجر اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی رهبری تاکید ویژهای بر نگاه امیدوارانه به آینده دارند. این نگاه خوشبینانه باید البته واقعی و منطقی باشد. ضمن اینکه ظرفیتهای عظیم مادی و انسانی و معنوی ایران است که از نقاط امیدبخش است. با این حال به تعبیر رهبر انقلاب ما رتبه اول استفاده نکردن از ظرفیتها را داریم.
معاون وزیر کار تصریح کرد: ما از سویی باید امیدآفرینی کنیم و از طرف دیگر باید واقعیت ضعفها را ببینیم. و در این حوزه در جنگ روایتها نقش اول را رسانه و اصحاب خبر دارند.
معاون فرهنگی و اجتماعی با اشاره به نقش جامعه کارگری و تولیدکنندگان در پیروزی انقلاب گفت: با وجود کمترین بهرهمندی جامعه کارگری از مواهب کشور این گروه از جامعه بیشترین نقش را در دفاع از انقلاب اسلامی داشتند و اقتصاد کشور را حفظ کردند.
چکشیان افزود: مشارکت جامعه کارگری در بزرگداشت ایام دهه فجر و راهپیماییهای ۲۲ بهمن نقش خواهند داشت و ما در این ارتباط کمیته ملی کارگری و کارفرمایی بزرگداشت ایام الله دهه فجر را با حضور تشکلهای کارگری مثل شوراهای اسلامی کار و انجمنهای کارگری، کارفرمایی و کانونهای بازنشستگی، سازمان بسیج کارگری و سازمان تامین اجتماعی تشکیل دادیم. همچنین در مسیرهای راهپیمایی غرفهها و موکبهایی را طراحی کردیم که هر تشکل و سازمان در آن ورود کرده و خدمات و دستاوردهای خود را عرضه خواهند کرد.
رئیس کمیته کارگری و کارفرمایی بزرگداشت ایام دهه فجر در ادامه با اشاره به حجم کارهای شرکتهای تابعه در این ایام گفت: یکی از مسائل ما اشتغال است اما پس از آن این مهم است که فرهنگ کار و اشتغال است. ما بخشی از جامعه را داریم که یا انگیزه کار ندارند و یا اینکه مهارت لازم را ندارند که به همین دلیل مهارت آموزی در اولویتهای اشتغالزایی ما و اولویتهای طرح سالانه یک میلیون شغل ما قرار دارد.
انتهای پیام/