هفتمین کنفرانس مدیریت منابع انسانی صبح روز سهشنبه ۱۰ بهمنماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرد.
به گزارش اچ.آر مدیا، دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران صبح امروزمیزبانی خود از مدیران، متخصصان ، کارشناسان و علاقهمندان حوزه منابع انسانی را در حالی آغاز کردند که قرار است طی دوروز بیش از ۵۰ سخنرانی و مقاله در بزرگترین رویداد آکادمیک حوزه منابع انسانی ایران ارائه شود.
براین اساس این رویداد با سخنرانی طاهر روشندل اربطانی و آرین قلیپور همراه بود.
در آیین افتتاحیه این رویداد رئیس دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران ضمن خیر مقدم به مدعوین این رویداد را یکی از همایشهای متمایز کشور خواند و گفت:«این کنفرانس ملی، دارای شمولیت، دربرگیرنده ارتباط با صنایع و شرکتها و دانشگاههاست .و ضمن کاربردی بودن با تعریف جایزه توانسته است انتظارات موجود در حوزه مدیریت منابع انسانی را پاسخ دهد. با این نگاه احساس میکنم لازم است رویکرد دانشگاههای امروز که نسل چهارم را در برمیگیرند اثربخشی از طریق این دست کنفرانسها و همایشها باشد. از سویی معتقدم این کنفرانس با تمرکز بر بحث ملی بودن تأکیدی بر حرفهای بودن خود دارد.»
رئیس هفتمین کنفرانس مدیریت منابع انسانی ادامه داد:«بحث منابع انسانی یکی از مهمترین مباحث سازمانهاست. اما پیچیدگی این حوزه هر روز بیشتر و کار سختتر میشود. امروز مهمترین دغدغه این حوزه موضوع نگهداشت و بعد ویژگیهای نسلی است، نسلی که تربیت آن با رسانهها و تکنولوژی بوده است. لذا منابع انسانی متکی بر رسانه اجتماعی است. وقتی این ویژگیها را کنار هم میگذاریم میبینیم انتظار نسل Z بالاست . مدیریت آنها سختتر است چرا که متکی به فناوری و بازخورمحورند. امیدوارم این کنفرانس بتواند در این دوره از برگزاری به بسیاری از این سوالات و دغدغهها پاسخ دهد.»
وی در پایان سخنان خود خبر از تشکیل گروه تخصصی مدیریت و منابع انسانی در این دانشکدهها خبر داد و گفت:«دپارتمان های ما توسعه را جزوی از برنامه خود قرار دادهاند و امیدواریم این تصمیم به سطح ایجاد دانشکده علوم سازمانی تغییر کند. »
آئین افتتاحیه این رویداد با سخنان دبیر کنفرانس ادامه یافت.
آرین قلیپور در این بخش به بیان دادههای آماری این دوره از کنفرانس پرداخت و گفت:«امسال در کنفرانس شاهد ارائه ۵۰ مقاله و سخنرانی هستیم. ضمن اینکه در بخش جایزه ۴۰ شرکت و ۱۲۵۶ نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این راستا ما دو آزمون داریم که هفته اول مرداد و هفته دوم اسفند برگزار میشوند و در آن ۷۳ ارزیاب رسمی حضور دارند.»
وی گفت:«در این دوره ۳۱ شرکت خصوصی و ۹ سازمان دولتی مورد ارزیابی قرار گرفتند که تعداد آنها نسبت به دوره اول جایزه صددرصد افزایش پیدا کرده است.»
قلیپور در ادامه با اشاره به رویدادهای ویژه کنفرانس هفتم از همکاری همهی دانشگاههای کشور خبر داد و استقرار آزمایشگاه تحقیقات رفتار سازمانی ، جایزه تعالی مدیریت منابع انسانی بخش دولتی و آزمایش طرح کارگاه آموزشی ویژه را دیگر گامهای این دوره برشمرد.
وی اما با برشمردن بخشهای نو در این کنفرانس همچون رونمایی از جایزه مدیر منابع انسانی سال، رونماییاز جایزه کارشناس منابع انسانی سال، جایزه بهترین محیط کار برای بانوان و مادران و اضافه شدن محور روانشناسی صنعتی و سازمانی و مدیریت فرآیند و سازماندهی گفت:« استقبال زیادی از این بخشها صورت نگرفته است. لذا ما امیدواریم دیگر کارشناسان این حوزه با طرح دیدگهها و نظرات خود در این حوزه ما را یاری کنند.»
همچنین این مدرس در بخش پایانی سخنانش به بررسی روندهای ۱۴گانهای پرداخت که در سال ۲۰۲۴ مدنظر سازمانهای بینالمللی است. وی به تفصیل درباره ساختار سازمان، فرآیند شغلی، برنامهریزی و جذب، هیبرید ورک، مدیریت عملکرد کامل، حقوق و مزایا و سایر موارد تأثیرگذار پرداخت و اعلام کرد که جایزه سیمرغ ۳۴۰۰۰ طی هفتدوره برگزاری حکایت از بلوغ ۲۹ درصدی در بخش فرآیندها داشته است، با اینحال زنگ خطر آن است که در بحث نگرشهای منابع انسانی شاهد پسرفت در رضایت از ارتقا و حقوق و مزایا بودهایم. تا جایی که رضایت از حقوق و مزایا از عدد ۵۵ درصد به ۳۲ درصد کاهش پیدا کرده است.»
گفتنی است با پایان این مراسم ارائه مقالات و سخنرانیها در سالنهای مختلف این دانشگاه آغاز شد. قرار است آیین اختتامیه این رویداد عصر روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شود.