می دانیم کسبوکارها با کمبود استعدادها در زمینه هوش مصنوعی دست و پنجه نرم میکنند و باید استراتژیهای عملی برای توانمندسازی کارکنان موجود و رفع شکافهای مهارتی را بیاموزند. این در حالی است که داده های اخیر نشان می دهد که تا سال 2030، بیش از 85 میلیون شغل در سراسر جهان ممکن است به دلیل بازارهای کار فشرده برای کارکنان ماهر خالی بماند. کوین جی واترز، شریک ProElevate میگوید: «صاحبان کسبوکارهای هوش مصنوعی و فناوری، کمبود کارکنان را در حال حاضر بسیار چالشبرانگیز میدانند.» «در حالی که تأثیر هوش مصنوعی نباید دست کم گرفته شود، تکیه بیش از حد به هوش مصنوعی و فناوری مسلماً بر شکاف مهارتها تأثیر میگذارد»
همانطور که رونق هوش مصنوعی به شکل دادن چشم انداز کسب و کار ادامه می دهد، تأثیر آن غیرقابل انکار است. با این حال، صاحبان مشاغل در حال حاضر با فشار فزاینده ای برای تامین نیروی کار ماهری مواجهند که قادر به هدایت پیشرفت های این فناوری در میان بازارهای کار فشرده باشند.
طبق تحلیل اخیر کورن فری، تا سال 2030، بیش از 85 میلیون شغل در سراسر جهان ممکن است به دلیل کمبود افراد ماهر برای پر کردن آنها خالی بماند.
علیرغم این نیاز مبرم، مطالعهای توسط گروه مشاوره بوستون نشان میدهد که اکثریت قریب به اتفاق کارمندان بریتانیا احساس میکنند مهارتهای لازم برای کار با فناوریهای هوش مصنوعی را ندارند و تنها بخشی از آنها برای انطباق با این تغییرات آموزش دیدهاند.
در اینجا چند نکته مهم برای حرکت در این چشم انداز چالش برانگیز وجود دارد:
– تیم خود را در تاریکی رها نکنید. در مورد چالش ها شفاف باشید و به کارکنان خود اطمینان دهید که فعالانه روی راه حل ها کار می کنید.
– با اختصاص یک مدیر تیم اختصاصی برای هر یک از کارکنان، روی پشتیبانی یک به یک برای تیم خود سرمایه گذاری کنید. برای درک احساسات، عوامل استرس زا و نحوه ارائه کمک، جلسات منظمی را برنامه ریزی کنید.
– جلسات آموزشی همکاری بین بخش های مختلف را برای ایجاد درک گسترده گروهی از تخصص یکدیگر و راه های بالقوه برای حمایت متقابل معرفی کنید.
– برنامه های تقویت مثبت و پاداش را اجرا کنید تا به کارکنان خود نشان دهید که در طول دوره های استرس بالا مورد ارزش و احترام هستند.